Berita Terkait


ISBI BANDUNG hadir dina rupaning kagiatan kampus expo anu diayakeun ku sababaraha sakola diantarana SMA Negeri 27 Bandung, SMA Negeri 11 Bandung, PISAU FAIR SMA Negeri 1 Singaparna, SMK Seni Budaya Tasikmalaya, SMA Negeri 6 Bandung, sareng Campus Update 2020 anu diayakeun ku LLDIKTI di Sabuga. Tujuan ISBI Bandung ngiringan dina sagala kagiatan iyeu nyaéta pikeun sosialisasikeun seleksi di ISBI Bandung khususna anu bade ngadaptar ka perguruan tinggi seni.

Katerangan salengkep na nyaéta dina Manglé No. 2768, Pebruari 6-12 Édisi 2020 hal. 26

Pencarian

Institut Seni Budaya Indonesia Bandung

Perguruan Tinggi yang menyelenggarakan pendidikan program Vokasi, Sarjana dan Pascasarjana dibidang Seni dan Budaya.

Jl. Buah Batu No. 212 Bandung 40265
Telp. (022)-7314982, 7315435; Fax. (022) - 7303021
Laman http://www.isbi.ac.id ; Email isbi@isbi.ac.id 

 

Pascasarjana


Fakultas Seni Pertunjukan

  • Seni Tari
  • Seni Karawitan
  • Seni Teater
  • Seni Angklung dan Musik Bambu
  • Seni Tari Sunda

Fakultas Seni Rupa dan Design

  • Seni Rupa Murni
  • Kriya Seni
  • Rias dan Busana

Fakultas Budaya dan Media

  • Antropologi Budaya
  • Film dan Televisi

Lembaga


Unit Pelaksana Teknis

  • UPT Perpustakaan
  • UPT Teknologi Informasi
  • UPT Ajang Gelar dan Busana Pertunjukan
  • UPT Kantor Urusan Internasional

Biro Akademik dan Umum

  • Bag. Akademik dan Kemahasiswaan
    • Subbag. Akademik
    • Subbag. Kemahasiswaan
  • Bag. Perencanaan, Kerjasama dan Hubungan Masyarakat
    • Subbag. Perencanaan
    • Subbag. Kerja sama dan Hubungan Masyarakat
  • Bagian Umum dan Keuangan
    • Subbag. Keuangan
    • Subbag. Tata Usaha, Hukum dan Kepegawaian
    • Subbag. Rumah Tangga dan Barang Milik Negara